2013-10-31 09:06:38• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Oroszlán - Türelmes és kedves tud lenni ma mindenkivel

Napi horoszkóp október 31-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Ha egy kollégája udvarlását elfogadja ma, az idővel mindkettejük számára igen kellemetlenné, mi több, kínossá válhat. Legyen ön a bölcsebb, különösen, ha a női nemhez tartozik. Mindig a nőknél a felelősség – a látszat szerint.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Eddig oda tudott figyelni a táplálkozására, de mostanára olyan rohanóvá vált az élete, hogy folyton csak futtában eszik. Nem is csoda, he elkezdődnek a gyomorgörcsök, hasfájások. A legrosszabb esetben pedig hirtelen hízásnak, vagy fogyásnak indulhat.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Hiába önti ki a szívét a barátjának: ő nem úgy fog reagálni a panaszaira, ahogy azt elvárta volna tőle. Nem ártana azonban legalább felerészben elfogadnia a véleményét. Kívülről, tehát tisztábban látja a helyzetét.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Régi dolgok miatt kezd veszekedésbe a párjával. Valóban érdemes felmelegíteni a régi sértéseket? Ha inkább a jövőre koncentrál, és a közös tervekre, akkor javíthat a helyzetén. Ellenkező esetben viszont van esélye rontani rajta.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Türelmes és kedves tud lenni ma mindenkivel. Ezért jó eséllyel old meg megoldhatatlannak tűnő konfliktusokat is. Hogy ez így legyen, ahhoz kevés lenne egyedül ön. De segítenek önnek a jó angyalai, hogy másokkal jót tegyen.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Ne tiltakozzon a plusz feladatok ellen, inkább adjon hálát a sorsának, hogy van hol dolgoznia. Ráadásul, ha most jól teljesít, akkor a közeljövőben elő is léptethetik. Ha majd másokat vezet, lesz alkalma más szemszögből értékelni.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Vitákra számíthat a mai napon a kollégáival. Szerencsére ön az a fajta ember, aki nemcsak a maga igazát védi, de meglátja a lehetőségeket, a jót a mások gondolataiban, szemléletében is. Így hajlékonyabbnak is bizonyul, mint mások.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Ne zárkózzon el egy meghívás elől. ne féljen a romantikus helyzetektől. Az érzelmek adják az élet sóját, és ha nem is vehet mindent komolyan, legalábbis elkalandozhat egy pillanatra. Ön alapvetően hűséges típus. Nem veszíti el a fejét.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Csinosnak, sugárzónak érzi ma magát, és ez az érzés, hangulat ki is ül az arcára. Valószínűleg sikerülhet is végre megdobogtatnia annak a szívét, akit már régóta kiszemelt magának. Nagyon közel van a szerelemhez. Vajon akarja?

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Fáradtnak, megtörtnek, sőt akár megkeseredettnek is érezheti magát. Azért ne nagyon lovallja magát bele ebbe az érzésbe, mert a rossz hangulat kiülhet az arcára. Ezzel pedig végképp eltaszít magától minden érdeklődőt. Pedig lehetne másképp.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Ma inkább ne kössön semmilyen üzletet: nagy esélye van ugyanis annak, hogy valaki megrövidítse. Egy kisebb, rutin bevásárlás során ezt talán észre sem veszi. De egy jelentősebb tranzakció után súlyos fejfájást okozhat önnek a vesztesége.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Ma a szokásosnál is jobban oda kellene figyelnie a szervezésre. Könnyen elúszhat ugyanis a dolgaival, ha nem figyel az időbeosztásra. Márpedig ma minden sürgős és létfontosságú. Nagy események vannak készülőben. Legyen talpraesett!

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: